Kanin Diner
Kanin dinner er 100 pct. tilpasset kaniners behov, og spises af dem med velbehag. Blandingen indeholder kornflager, råfibre, korn, frå, solsikker stykker, flager af grøntsager, sprøde pressede flager med proteiner, vitaminer, mineraler osv. Blandingen er god for fordøjelsen. Kanin diner er derfor velegnet til alle kaninracer inklusiv dværgkaniner. Det er kun nødvendigt at give kaninerne en begrænset mængde grøntfoder og gulerødder som tilskud til Kanin Diner, der ellers er fulddækkende. Husk altid at give frisk vand og halm dagligt.
kanin

 

Marsvin Diner
Marsvin er planteædere og gnavere. De er i stand til at absorbere mange næringsstoffer fra råmateriale, hvilket adskiller dem fra andre gnavere. Marsvins behov for råmateriale er meget højt. Derfor er det nødvendigt at give dem frisk hø og halm hver dag i begrænset mængde.

Marsvin kan ikke selv producere C-vitamin, såde skal have det via foderet. Marsvin Diner indeholder C-vitamin. Herudover kan man give marsvinene nogle grøntsager.

Marsvin Diner er meget varieret foder med majsflager, solsikkekerner, jordnødder, tørrede gulerødder, småfrø, råfibre, pressede og extruderede afgrøder osv.
marsvin

 

Gnaver Special
En varieret blanding specielt afstemt til mindre gnaveres behov, f.eks. guldhamster, mus, tamme rotter osv.

De fleste mindre gnavere er korn- og frøædere. Mange forskellige korn- og frøsorter er velegnede til at lave et velafbalanceret foder. De mest åbenlyse er havre, byg, rug, boghvede, maize, solsikkekerner, jordnødder osv. Man skal dog passe på med for meget af fedtholdige frø som f.eks. solsikke. Hele foderrationen skal spises op, så der optages en varieret kost.

Frugt og grøntfoder er ligeledes vigtigt for små gnavere og kan gives som tilskud i små mængder. Ligesom kløver, tidsler, græs mv. er fine ting at give til små gnavere som tilskud.

Specielt for hamstere er grøntsager og grøntfoder vigtigt, da hamsteren får det meste af sit væskeoptag herigennem.
gnaver

Copyright © 2014. All Rights Reserved.