Backs Siegergrit
Topproduktet blandt gritblandinger, hvor duerne får adgang til den samlede rigdom af sporelementer, som havet indeholder. Sporelementer er helt essentielle for duernes stofskifte. Mineralske jod-jern-mangan-svovlforbindelser er de mest kendte blandt ca. 70 forskellige sporelementer i Backs Siegergrit. Indeholder desuden 60 pct. havalger.

  5 kg (art. nr. 1130)
10 kg (art. nr. 1140)
25 kg (art. nr. 1120)

1130

Backs normgrit

Den almindelige og velkendte gritblanding, der er tilsat rødsten.

25 kg (art. nr. 1210)

1210

Piksten
Det gammelkendte og uundværlige biprodukt, der hele tiden udvikles og tilpasses den nye forskning. Piksten er uundværlig på ethvert dueslag.

Pakke med seks styks (art. nr. 1002).
Pakke med 12 styks (art. nr. 1001)

1001

Piksten i lerskål
Den velkendte piksten her i lerpotte - lige til at stille på gulvet i dueslaget.

Kan købes enkeltvis (art. Nr. 1011).

1011

Backs VI-SPU-MIN
Vitaminer, sporelementer samt mineraler i en og samme blanding, hvilket gør VI-SPU-MIN til et meget populært tilskudsprodukt, som fordrer sublim sundhed hos duerne. Brugen af VI-SPU-MIN støtter den gode avl samt præstationerne i kapflyvningssæsonen.

VI-SPU-MIN kan stilles frit tilgængeligt hos duerne, hvor de vil spise det efter behov. Et godt tip i fælde-, vinter samt forårsmånederne er at fugte foderet med f.eks. Backs levertran og tilsætte en spiseske VI-SPU-MIN per kg foder. I sommermånederne kan foderet med fordel fugtes med f.eks. Backs hvedekimsolie, Backs majsolie eller Backs lecitin og iblande en spiseske VI-SPU-MIN per kg foder. VI-SPU-MIN er også meget velegnet i brug sammen med Moorkonzentrat.

1 kg (art. nr. 1250)
5 kg (art. nr. 1251)

1250

Rodimin med anis
Dette røde mineralpulver er duerne specielt vilde med i avlssæsonen. Det holder samtidig duerne væk fra marken. Kan med fordel blandes med Vi-spu-min.

1 kg (art. nr. 1260)

1260

Backs Moorkonzentrat
Backs Moorkonzentrat er udvundet af mosejord, der er skabt gennem årtusinder og er dermed indeholdende forhistorisk planteflora og helt uden påvirkning fra vores tids forurening.

Backs Moorkonzentrat er et righoldigt skattekammer i biologisk betydning. Indeholder f.eks. humussyre, oxalsyre, organiske proteinbindinger, forskellige sukkerarter samt mikronæringsstoffer.

I Backs Moorkonzentrat finder duerne værdifulde næringsstoffer, der er essentielle for bl.a. duernes stofskifte samt generelt for hele duens organisme og sundhed. Backs Moorkonzentrat bør derfor tilsættes foderet regelmæssigt året rundt – f.eks. sammen med Vi-spu-min.

1000 ml (art. nr. 2130)

2130

Backs ølgær
Ølgær er uden tvivl et af de mest værdifulde naturprodukter til duer. Ølgær har beviseligt en ser gunstig indflydelse på stofskiftet og virker dermed sundhedsforstærkende og øver dermed gunstig indflydelse på flyvepræstationerne. Indeholder vitaminer, sporelementer, enzymer, aminosyrer, calcium, fosfor samt udgør en naturlig B-vitamin kilde samt meget mere.

Backs ølgær kan med fordel alt efter årstiden benyttes sammen med Backs levertran, Backs hvedekimsolie, Backs majskimsolie, Backs lecitin eller Backs hvidløgsolie.

800 gram (art. nr. 1400)

1400

Backs Protein Plus
Backs Protein Plus er bestående af værdifulde animalske proteiner. Duerne behøver proteiner til opbygning af muskulatur og fjerdragt. Animalsk protein forøger herudover udnyttelsen af organisk protein, som duerne får gennem foderet.

Backs Protein Plus egner sig fantastisk til opvækst af unger, genopbygning af muskulatur efter hårde kapflyvninger samt igennem fældeperioden.

400 gram (art. nr. 1405)

1405

Backs GLUT-AMIN
Alsidig aminosyre blanding indeholdende en bred vifte af forskellige aminosyrer, der er velafbalanceret i forhold til duernes behov. Dermed tjener Backs GLUT-AMIN som en vigtig proteinkilde for duerne, uden at de skal bruge en masse energi for at få gavn heraf.

De energigivende sukkerarter i Backs GLUT-AMIN hjælper til en kortere genopbygningsfase for duerne efter hårde flyvninger, der tærer på muskelmassen. Herudover indeholder Backs GLUT-AMIN B-vitamin kompleks, der bidrager til at forbedre duernes præstationer.

Bruges også med fordel regelmæssigt i fældeperioden.

  500 ml (art. nr. 2173)
1000 ml (art. nr. 2174)

2173

Super-Backsin, Multivitaminopløsning
Super-Backsin er en alsidig vitaminopløsning, der altid bør stå hos enhver brevduemand m/k. Super-Backsin bruges til hurtig og kortsigtet ekstra vitamintilskud.

I avlssæsonen øger det duernes parrelyst. I flyvesæsonen hjælper det med at få genoprettet duernes vitaminbalance igen efter anstrengende flyvninger. Gives desuden efter sygdomsforløb og antibiotikabehandlinger.

Den høje andel af D-vitamin i Super-Backsin støtter for øvrigt et højt niveau af lagring af Calcium, og en høj tilførsel af Calcium har en god indflydelse på duernes muskler.

250 ml (art. nr. 1440)
500 ml (art. nr. 1441)

1440

Backs Multivitamin-Kapsler
Indeholder alle for duerne vigtige vitaminer, såvel som sojaolie og Lecitin. Egner sig især, når enkelte duer – f.eks. duer ude af form, duer der har været på ekstra krævende flyvninger, duer der skal på udstilling eller duer der er syge – skal have et ekstra vitamintilskud.

  50 stk. (art. nr. 2150)
100 stk. (art. nr. 2160)

2150

Backs Vitamin-B-Kompleks
Vandopløseligt B-vitamin koncentrat der, som alle ved, forbedrer duernes præstationer. Er derfor særdeles velegnet som tilskud i kapflyvningssæsonen men også i forbindelse med antibiotikabehandling samt vaccinationer.

100 ml (art. nr. 1373)

1373

Backs Vitamin E + Selen
Vitamin E forbedrer generelt præstationsevnen hos duerne herunder også fertiliteten.

100 ml (art. nr. 1372)

1372

Backs Glutabo+ med elektrolytter
Dette elektrolytpræparat består af glukose, vitaminer, sporelementer samt elektrolytter. Glutabo+ opbygger duernes energireserve, og duernes udholdenhed øges derfor.

500 g (art. nr. 1270)

1270

Backs Elektrolyt pulver
En alsidig kombination af elektrolytter, der hurtigt normaliserer duernes væskebalance. Skal grundlæggende gives til duerne efter hårde flyvninger men kan også gives forlods i varmt vejr.

500 g (art. nr. 1271)

1271

Backs Extra Energie
Indeholder værdifulde kulhydrater, vitamin B12, vitamin C samt elektrolytter. De omhyggeligt udvalgte kulhydrater sikrer en gradvis omdannelse til glykogen. På grund af sin sammensætning er det muligt at tilføre duen mere energi og dermed kunne flyve længere tid på glykogen og dermed kunne vinde tid.

De tilførte vitamin B12 og vitamin C sikrer en et bedre stofskifte. Elektrolytterne sikrer en optimal væskebalance, hvilket er af stor betydning ved længere flyvninger samt i varmt vejr. Backs Ectra Energie er derfor et komplet produkt, der kan gives de sidste to dage før indlevering.

400 g (art. nr. 1737)

1737

Backs Omege-Plus-Olie
Som følge af den nyeste viden indenfor ernæring er Backs Omega-Plus-Olie udviklet. Den sikrer duerne optimal energitilførsel samt et stærkt immunsystem. Omegafedtsyrerne er nemlig tilpasset duernes behov og sikrer optimal sundhed.

Lecitin er tilført for at forbedre duens evne til at optage fedtsyrerne. De hjælper med at transportere næringsstoffer til cellerne. Det er derfor anbefalelsesværdigt at tilføre foderet Backs Omega-Plus-Olie 2-3 gange om ugen.

250 ml (art. nr. 1330)
500 ml (art. nr. 1331

1330

Backs lecitin
Den vedvarende belastning gennem avls-, flyve- og fældesæsonen stiller høje krav til duernes organisme. Derfor må alle kropsceller være tilført den optimale mængde næringsstoffer. Det er videnskabeligt bevist, at kropsceller ikke kan eksistere uden lecitin. Organisk lecitin er noget som duerne behøver hele tiden. Derfor er det anbefalelsesværdigt at tilføre Backs lecitin til foderet 2-3 gange om ugen og affugte det med Backs ølgær eller lignende.

100 ml (art. nr. 1325)
250 ml (art. nr. 1326)

1325

Backs Sojaolie & Oregano
Indeholder æstetiske olier. Bestemte æstetiske olier er gode for fordøjelsen og stimulerer samtidig afsondringen af gallesaft og enzymer i tarmene. Derigennem bliver fordøjelsen forbedret, så føden udnyttes optimalt. Forstyrrelser af fordøjelsessystemet baner vejen for et væld af skadelige mikroorganismer og tarmparasitter. Forstyrrelser af fordøjelsen opstår primært i stresssituationer og kommer til udtryk ved diare af mere eller mindre alvorlig karakter. Sådanne tilfælde af diare kommer blandt mange ting ofte af skadelige bakterier og parasitter: Salmonella, E. Coli, streptokokker, orm, coccidier og lignende.

Backs Sojaolie & Oregano kan gives duerne en uge i træk før avlssæsonen. Ved fravendte unger samt duer, der fælder, anbefales at give Backs Sojaolie & Oregano to dage i træk per uge og i flyvesæsonen 1-2 dage i starten af ugen.

500 ml (art. nr. 1756)

1756

Backs Hvedekimsolie
Naturligt Vitamin E-præparat. Specielt velegnet i avls- og kapflyvningssæsonen. Iblandes foderet og kan med fordel affugtes med Backs VI-SPU-MIN eller Backs Ølgær.

100 ml (art. nr. 1350)
250 ml (art. nr. 1380)

1350

Backs Hvidløgsolie
Den sundhedsregulerende effekt af hvidløg er alment kendt. Som naturligt næringsmiddel har hvidløg positiv indflydelse på fordøjelsen, hæmmer ormeangreb, styrker blodomløbet og hæmmer forkølelsestilfælde. Alt i alt et middel som enhver brevdueavler bør benytte sig af.

Foderet fugtes med Backs Hvidløgsolie, og det aftørres med Backs Ølgær eller VIS-PU-MIN.

250 ml (art. nr. 1355)

1355

Backs Meister-Mix
Backs Meister-Mix sørger året rundt for, at duerne er i en god forfatning. Med sine naturlige bestanddele som hvidløg, løg, gulerødder, rødbeder, blomsterpollen mv. har Backs Meister-Mix en overordentlig positiv indflydelse på duernes mave og tarm samt hele organismen. Backs Meister-Mix er desuden en naturlig righoldig kilde på sporelementer, mineraler, aminosyrer samt vitaminer.

1000 g (art. nr. 1281)

1281

Backs Duethe
Er blevet udviklet efter erfaring af belgiske topbrevduemænd og mange betragter denne the som hemmeligheden bag deres succes. Indeholder 21 forskellige planter, urter, blade, rødder og blomster.

Erfaringen viser, at duerne i løbet af meget kort tids brug kommer i en fantastisk forfatning og sundhed. Duemænd, der står foran avlsperioden, og som har givet deres duer denne the bare én gang vil aldrig undvære den. Backs duethe er blodrensende, styrkende og stimulerer appetitten.

300 g (art. nr. 2120)

2120

Backs Duethe - flydende
Er blevet udviklet efter erfaring af belgiske topbrevduemænd og mange betragter denne the som hemmeligheden bag deres succes. Indeholder 21 forskellige planter, urter, blade, rødder og blomster.

Erfaringen viser, at duerne i løbet af meget kort tids brug kommer i en fantastisk forfatning og sundhed. Duemænd, der står foran avlsperioden, og som har givet deres duer denne the bare én gang vil aldrig undvære den. Backs duethe er blodrensende, styrkende og stimulerer appetitten.

  500 ml (art. nr. 2123)
1000 ml (art. Nr. 2124)

2123

Backs Usnea
Backs Usnea er en tinktur af skæglav. Usnea har i lang tid været kendt som en stimulator af appetitten. Herudover virker det som et antibiotikum mod skadelige kim. Derfor bliver det brugt mod infektioner først og fremmest i fordøjelses- og respirationssystemet.

Fodertips: Som forberedelse til avls- og kapflyvningssæsonen anbefales en fem dages behandling før sammenparring henholdsvis træningsflyvningerne. I kapflyvningssæsonen anbefales det at give Backs Usnea én gang per uge i begyndelsen af ugen og i fældeperioden to gange per uge. 5 ml per liter drikkevand.

250 ml (art. nr. 2131)

2131
Backs slaghvidt
Holder gulvet tørt og virker samtidig desinficerende. Giver samtidig gulvet et flot udseende, ligesom det er lettere at gøre rent. Er fuldstændig uskadeligt for duerne.

  5 l (art. nr. 2010)
10 l (art. nr. 2030)

2010
Backs badesalt
Et ugentligt bad med Backs badesalt holder duerne fri for utøj og sørger for en velplejet silkeagtig fjerdragt.

600 g (art. nr. 2530)

2530
Backs nakkedråber
Backs nakkedråber er til bekæmpelse af parasitter har langtidsvirkning. Der gives to dråber direkte på huden af hver due og duerne er frie for parasitter i 2-3 måneder. 

10 ml (art. nr. 2415)

 Copyright © 2014. All Rights Reserved.